ASSALAMUALAIKUM // WELCOME ^_^

Saturday

hakikat

•satu masa kita kenal terima hakikat yang sesetengah orang yg kita sayang hanya boleh berada dalam hati kita je, bukan dalam hidup realiti.

•yang ada di depan mata tolong hargai jngn bikin ralat dan pembuli.

•jujur nk move on tu susah bagai, teriaq , sedih, mengamok, bebai last2 baru oky.
move on la.

•dalam hidup kebahagian bkn dicari tetap iya hadir dan sentiasa menerangi diri ini.

•orang nampak luaran tabah dan cool, padahal dlm hati ni mcm kena hiris, cincang3, bakar ats api,
sakittttttt gilaaaa.

•belajar menghargai jngn kehilangan baru tercari-cari.

•biar sedih dahulu, lama2 kemanisan akan dirasa.

•tuhan tabahkan jiwa ini, kentalkn diri ini, kuatkan hati dan terus bangun dri kesedihan.

-semua orang penah rasa sakit, hati orang kita tidak tahu, please jujur terus lepas nih.-

2k17

Assalamualaikum,
manusia dan cerita tidak penah hilng,
hari hari menjelang dan telah pon masuk 2017,
aku terlalu bhgia, 
kehadiran seseorg di luar jangkaan sangat aku sanjung,
tapi apa kn daya mungkin bahagia bkn milik kita.
sedikit pon kau tak berbincang, 
apatah lgi call dan bertanya khbar,
sakit bodoh,
sakit....
oky fine, setiap saat,
setiap detik aku teringat kau,
tapi aku trnmpk kau sudah temui org baru, 
dengarnya seperti model dan aku tarik dri undur jauh2.
oky bgos la, masa untuk aku move on!!
hakikatnya sehingga kini aku tidak berjya move on.
bodoh...
lupakan saja..
doakn yg baik2, 
apa yg ada depan mta terima dn jga.
Doakn yg baik dan Allah tolong,
2017, hadiah yg bermkna dlm hidup aku jangan kecewakan.
Amin, my dream became true.. insyakAllah.
permudahkn urusan saya Nur Aliaa Eleena bt kamaruddin 
dan kedua-dua mama dan bbh saya. maafkan kesilapan saya, maafkn perbuatan saya, tingkahlaku saya dan kekhilafan saya.saya doakan yg baik2 untuk kawan2, org yg saya sayang, fmily, spupu
dan sibling, smoga kita menjadi lebih baik hari demi hari dan tiada musuh. :') :') 

sakit yg lama xpa ada pengubatnya,
aku hadam dan telan sekelat ubt,
moga kemanisan hidup akan ada satu hari nnt,
aku thu aku bukan manusia yang baik dan sesuci bidadari 
ada kalanya dosa dan pahala ada tingkat turunnya,
jangan menghukum aku seperti sampah.
aku bermaruah dan aku pnya hati..
TQ ^___^ 
May Allah easy everything, Amin.
aku takut sebenarnya...